Followers

u know my name, not my story.. you've heard what i've done, not what i've been thru.. so stop judging me! i'm sick of it..

ppoc ~ new year 2013

ppoc~ shah alam

ppoc~the journey

..AsSaLamMuaLaikum..
"tak jawab dose.."

Tuesday, January 31, 2012

~iN aNothEr LifE~ (di hayat yang lain......)

in another life..I would be your girl
We keep all our promises
Be us against the world

In another life...I would make you stay
So I don’t have to say
You were the one that got away
The one that got away

bunga api di hati....

dari tingkap rumah sy..

malam td ade pesta halau hantu.. chap goh mehh.. memekak dr pukul 12 tgh malam sampai pukul 1 pagi tak berhenti2 org berlawan2 bunga api.. nak tido pon tak senang...

dulu2 sy sgt suke tgk bunga api.. semenjak tragedi 1 januari 2010, bunga api akan mengingatkan sy pada satu kisah sedih...  kisah sedih di mlam tahun baru di puncak genting highlands... tragedi di bawah letupan bunga api... di mana airmata turun sama laju dengan letupan bunga api di puncak genting itu...

ntah kenapa mesti nak kene ingat pon tak tau la.. erkk .. macammana nak reformat kepala hotak?? rasa2 nya nk masukkan antivirus laaa...

Sunday, January 29, 2012

untitled

"Aku memang begituuu....  tetap seperti dahulu...
terlalu menyayangi dirimuuuuu"
~gadis semasa

Saturday, January 28, 2012

bLuE birthday~

actually birthday arissa, my anak buah, will be on 30 January.. tapi pas diskas2 ngan my anak buah2 yg lain, kitorang planned nk buat awal sikit.. kebetulan sy pon tak keje wiken ni.. so sy suggest tuk buat kat umah sy memandangkan ia adalah surprise event!!

my adik, intan kebetulan mmg dr hari jumaat lepak umah sy.. so, sabtu tu dia tolong2 masak n deco2 ape yg patut,, diorang pon sume sporting dtg mengikut tema BIRU PUTIH!!
 
ni sebelum party bermula..
food.. nk buat kecik2 pon jadi meriah.. :)
my so sporting family.. :)
us @ my home sweet home
finally i got this cake wpon cume 3 layer.. okeyy la tu!! :p

sume pon nk ade gambo ngan kek.. yo..yo .. poyooo!!!
momooookkkkk!!!
i just love my family.. :D
giler sumerr,,, :)
yihaaaaa~
alhamdulillah event berjaya dengan cemerlang wpon plan nak  buat cume sehari sebelum... tgk la sape lak organizer kan?? ehemm..ehemm.. :) sy mmg suke nk buat party2 kat umah ni..mcm zaman dahulu kala.. sy mmg suke organized party tuk org2 yg sy syg.. cume takdek anak or takde event pape yg nak disambut,, insyaallah..1 fine day... :)

Friday, January 27, 2012

ka-CHINGG!!


Semenjak 2 menjak 3 menjak ni, masalah kewangan sering melanda diriku..adoiii.. pening!!pening!!.. keje dah ok, buat part time lagik..tapi $$$ tak penah cukup..  semenjak 2 menjak sy kembali dok sengsorang ni lagi la… RABAKK!!
haaaa!! Sy tak update pasal housemate sy kan?? Sy dah antar notis soh dia pindah kerana beberapa sebab.. next entry la citer pasal dia hokehh.. skang nk cite pasal DUIT!!
Kalo sy ckp kat org ,sy takdek duit.. misti org tak percaye.. sy pon tatau kenapa.. meh syer sikit expenses BULANAN sy.. ni sy kire roughly jer tau.. cer korang kire…

HomeSweetHome – RM500.00
Bumbleblack-  RM550.00
Ahlong Bukit Beruntung (@ credit card) – RM500.00
UtangKawin (Personal Loan ~bank pilihan anda!) - RM250.00
Bil Pelbagai (Astro/Berukband/Maxis/TNB/Syabas/Mentenen)- RM250.00
House Hold (Brg Dapo/Toiletries) – RM200.00
DuitMinyak/Parking/Toll – RM500.00
PTPTipu – RM400.00
TOTAL = RM3150.00

Woiiii!! Lebih pada gaji!! Itu blom campor lagi duit blanje makan hari2..nak makan mek donel ke hape.. blom lagi kire nak pegi jalan2.. blom lagi nak pegi cuci rambot kat saloon.. MATI kan?? Sy nak kawen ngan anak raja la..leh benti keje goyang kaki takyah pening kepala.. korang ade calon??? Bak sini no tepon!

SERIYESSS WEYYY... AKU NK KAWEN NGAN ORG KAYA!!!! 


kadang2 sy pikir.. keje pecah kepala, awal bulan hantar sane sini skit - trus abis.. biasenya, ari gaji tu jugak sume da setel.. tinggal saki baki je dalam wallet.. kehidupan dulu jauh lebih indah..
HIDUP LAME YANG GEMILANG..
dulu2 mase dok ngan family, tak payah nk pikir pasal umah, pasal kete, pasal bil2 ke duit makan ke.. yg tau bile balik umah nak makan sedap2.. kalo kene marah, merajuk!! tu la perangai.. skang baru sedar kan mcmmana susahnye nak carik duit... hah paddaaakkk!!

okey, jom kite kire satu2.. 

home (umah sewe) - ramai org tanye, apsal sy memilih tuk duduk sndiri.. knapa tak duduk ngan kakak or abg sy.. jawapannya, kakak abg sy semua dah ade family masing2,, so, tak sedap la sy nk dok ngan ipar,, dah jadi mcm ganggu family dorang.. kecuali la kalo mak n abah masih ada, boleh la dok ngan mak abah.. tapi dlm kes sy, mak n abah da takde.. so better la sy bawak haluan  sndiri.. satu lagi sebab barang rumah sy banyak.. kalo sy menumpang, mane lak nk lelong brg2 umah sy ni.. dulu mase nak beli sikit punya payah.. takkan senang2 nk bagi org kan.. lagipon tu kire advantage la sape kawen ngan sy nanti.. masuk umah cuci kaki uoolsss!! sewe RM500 tu kire murah tuk sebijik rumah kat KL.. nak carik yg lagi murah mmg nan ADO!


BumbleBlack~ RM550-00, standart la installment sebijik kereta mmg around tu.. ade org tanye, apsal tak amik kete kecik2 yg murah je.. asal amik persona.. alloo.. bumbleblack ni dah kereta ke-6 sy.. takkan nak beli makin kecik lak kan.. lagipon sy mmg takde plan nk tuka kete dah lepas ni.. cukup la 6 kali dah tuka kete.. kecuali la ade rezeki turun dr langit kann??


Ah Long (Credit Card) - mmg sy mngaku la ini kesilapan terbesar sy.. KREDIT KAD.. bile pakai kredit kad ni perasan mcm org kaya.. tengah2 bulan pon boleh shopping,, padahal bile ujung bulan, rabakk.. dulu konon2 apply kredit kad untuk kes2 emergensi jer.. mane tau kete breakdown tgh jalan ke, sakit nk pi klinik takde cash kt tangan ke.. tapi nampaknye, diia la punca utama yg mngharubirukan hidup sy.. minimum payment sy kene bayar kat bank pon koman2 RM500 sebulan.. korang agak2 la berapa limit kredit kad tu.. PAROKK!!


Personal Loan - sy buat personal loan ni mase sy nak kawen dulu.. yer la, skang ni barang smua mahal.. nak kawen mmg nak kene pakai duit banyak.. kalo takde RM20k kat dalam tangan, korang jgn mimpi la nk kawen.. itu harge kenduri kat kampung tu.. kalo ade cite2 nk kawen kat dewan, kawen grand2, sile la sediakan 3,4 kali ganda dr nilai yg sy sebut tdi.. dulu2 gatal sangat dah.. keje blom stabil dah sebok nk kawen.. pastu nak letak hantaran mahal2, kesian kat si boipren.. kang mahal sangat tak mampu plak kan.. letak la murah2 jer... sy letak hantaran setaraf minah kilang je.. pastu sy lak yg buat personal loan lain nak back up duit knduri.. hahh!! skang ni tanggung ler.. kawen tahan la 2 tahun stgh, utang nak tanggung 15 tahun weyy!!


Bil Pelbagai ~ astro-sy rase ia satu keperluan skang ni.. takkan la ko keje mcm nk mati umah ko, astro pon takdek.. tak lgik kan? bband~ mmg kompom la penting.. idup sy 24jam dengan internet..bil tepon, api, air.. tu semua mmg WAJIB.. gile ke nk hidup tanpa air dan letrik? zaman batu bole la..maintainance~standart umah2 cam sy ni mmg kne byr bil maintenance, kalo tak kang, sampai berulat la sampah kat tong sampah takdek org kutip.. ko nak ke?


HouseHold ~ ini kire basic je ni- RM200.. kalo korang pegi mane2 supermarket, amik la shampoo, sabun, ubat gigi, sabun basuh pinggan, beras sekampit, tepung, maggi, gula, susu..harussss la RM200 lebey kurang.. itu baru basic.. blom lagi lauk basah kalo korang mmg  jenis masak kat umah.. zaman dahulukala sy, skali pegi beli lauk basah utk seminggu, kompom RM100.. skang ni sy dah tak memasak sgt kat umah.. jadi jimat kat situ..


Minyak/ Tol / PArking ~ ini pon mrupakan masalah utama sy.. keje kat tgh2 bandar dengan nak mangadap jem yg maha teruk, kompom la makan miinyak banyak.. Average minyak sy ialah RM10sehari.. parking RM4per entry perday.. kalo masuk hway, pegi balik RM8hengget.. mamposs!!
tu sebab la sy skang ni sebok carik keje yg dekat ngan umah, dengan parking free.. ade org tanye knapa sy tak naik public transport? utk makluman, area umah sy mmg takdek public transport!!

PTPTipu ~ Anyway smnjak sy abis blaja, keje, sy mmg tak penahbyr ptptipu.. sampai la mase sy nk gi krabi tahun lepas, dorang blacklistkan nama sy dan kalo sy nk clearkan nama sy balik, sy kene buat standing instruction.. nak tau standing instruction tu hape?? potongan terus dr bank setiap bulan.. so lepas kire2, sy kene buat potongan sebulan RM400.. pengsan weyy.. tapi disebabkan sy bijak, lepas balik dr krabi sy tuka bank lain utk debit gaji.. hahahhaha.. pasni kalo kantoi mmg sy kene bayar lump sump terus la gamaknyer!  


ini baru BASIC kehidupan... blom lagi nak shopping baju barang sehelai dua,, blom lagi nak makan sedap2.. blom lagi nak jalan sane sini.. cer korang pikir kalo ade anak?? expenses untuk seorang anak sahaja dah beribu sebulan.. ngan susu, pampers, nursery.. adoiiii..... sy tgh berpikir2, yg mane sy leh buang utk ringankan sikit beban bulanan.. korang ade idea?? 

cer share........ :)



Thursday, January 26, 2012

tiber!!

di tengah malam bute... sambil2 fefeling lagu indon.. tibe2 terase nak makan kek....
mane nak cari kek ni??? waaaaaaa!!! craving sudaaaa!!!!

mcm sedap kannnn??????
mengidammm laa!!!

Wednesday, January 25, 2012

4 jam karok session wt buffet~ parokkk!!

kawan baik sy mase kat smpw si hapizah da lame nak ajak kuar lepak2.. nak blanje kononnya... so selepass plan punya plan, selasa tu kitorang gi booking redbox sogo... sampai sane dlm pukul 4.. sy, hapizah, izma n incik fuad,, dapat bilik bapak besaaaa.. bole muat satu bas.. hahhahha

yg bestnya karok kat sini, leh minum unlimited.. minum la air ape korang nak.. leh minum sampai kembong... lepas 2 jam melalak, dorang da stat hidang buffet.. konon2 takmo makan kat sane, nak makan tempat len, udahnye,  tergoda ngan makanan yg dihidangkan n kitorang amik buffet gak... makan sambil melalak... humnaggaiiii .. makan mcm org gila masing2.. hahhhahaha.. sile layan gambo~
kitorang~
best buddies~
makan weyyy!!
sile focus ada dagu sy yg dah berlapis!! OMGG!!
us~

thanks hapizah sbb blanje kitorang petang tu.. rabak gak laaa.. beratus dia abis,,,:).. 
 nanti kite gi zoo plak hokehh!!!! yihaaaa!!

bOwling lagik!!

isnin yg sangap... setelah berhempas kerja part time hari sabtu dan ahad, senin tu sy dapat bangun lambatt...yihaaaaa.. matahari da terpacak bru bangun!!

masak simple2 dan makan kemudian berteleku la sy mngadap lappy.. kain da basuh.. masak pon sudah... nak buat ape ekkk??? adik2 kat kg sebok ajak mandi air terjun tapi sy malas la pulak.. kalo dekat takpe, nun kat sungai sendat sane!! huiii comotla 401 sy kang.. dah ler baru basuhh!!

petang dlm pukul 4 sy ke rumah mira amik fridge magnet ghuang zhou n ceklat kisses sedap.. then konon2 nk jumpe prince september amik sticker.. tapi si dickey hampeh, sy da sampai petronas, dia tak jawab kol.. tido mati la pulakkk weyyy!!

trus direct ke umah kakak sy, lepak makan jap, then malam keluar lagik mngasah skill membowling.... hentam punya hentam pastu gi lepak makan2..
wat a boring chinese new year huh!! ni gambo mase membowling~
untie n niece
pose same jer kalo kat lane bowling kan?? hahah
si wana
u bowl ~ 1 utama..

Monday, January 23, 2012

kalau kamu tak syg sy...

kalau kamu tak syg sy,
kenapa masih cari sy??

kalau kamu tak syg sy,
kenapa masih buat baik dengan sy?

kalau kamu tak syg sy,
kenapa sanggup teman sy bile sy kata nak makan itu ini??

kalau kamu tak syg sy,
kenapa sggup dtg dari jauh2 semate2 nak teman sy tengok wayang?

kalau kamu tak syg sy,
kenapa birthday sy kamu celebrate beria2?

kalau kamu tak syg sy,
kenapa bile kamu makan sedap2, kamu akan selalu ingat kat sy?

kalau kamu tak syg sy,
kenapa save paswed no kereta sy?

kalau kamu tak syg sy
kenapa pandang sy dengan pandangan mcm "itu"..

KAMU KATA KAMU TAK SYG SY......
betul ke?? seronok ke tipu diri sndiri??? huhuhuhuhuhuhu... kesian doe!!

memang mudah mncari org utk dicintai... tapi tidak mudah untuk mncari org yg mencintai.. kan??

Saturday, January 21, 2012

fabulous friday~

jumaat sy cuti.. ade interview kat satu tempat.. alhamdulillah, tang offer kerja, sy selalu bernasib baik.. sy dapat offer kerja baru dengan gaji yg agak masyukkk.. ade parking free n lokasi tak berapa nk jauh dr umah.. MASALAHNYA, ada uniform n diorang nk sy ber"skirt pendek"... astalavista.... mmg kompom la sy akan reject kot... tak sesuai... hohohoho.. so, takde rezeki lah nampaknye... sy cube gak bodek2 nak pakai seluar, or skirt labuh, tapi tak leh.. hurmmmm.......lupakan je lah! nak standardise katenya.. uniform same mcm uniform airasia, tapi kaler hitam....OH NO! forget it dear..

balik dr interview, sy amik si kecik ni nak bawak jalan2.. jumpe "uncle" dia jap then trus ke 1 utama.. sonok tgk dia jalan2.. layan kerenah dia sampai ke malam.. sudahnye, bile hantar balik kat mak bapak dia.. mngamuk meraung2... hehehhehehe.... sabo je laa...

dlm kete n playground jejantas sg buluh.. :)
@ candylicious 1 utama.. siap tgk diri sndiri kat cemin.. :p
concorse 1 utama.. dia buat show sorang2.. :)

sonok kan ade anak keletah mcm ni.... takdek anak sndiri anak sedare pon ok la..
anak sndiri ntah bile pon tatau...

Thursday, January 19, 2012

10 inggit je ponnn!!!!


"kau mau apa.. pasti kan kuberi..
kau minta apa.. akan ku turuti..
walau harus aku terlelap dan letih..
ini demi kamu sayanggg...""

cehhhh!! poyo!! mintak 10 inggit pon takmo bagi!!
kedek!! peeeraaahh!!
kecik ati hokehh!!

Wednesday, January 18, 2012

my big bro besday~


makan dekat2 ngan area umah jer.. 10 org sume skali.. layan gambo jer la yer.. tak larat nk menaip bebanyak.. giller penat!! nk tdo!!

 
sy dan siakap
besday boy.. epy besday bro.. may god bless u..
  
para hadirin makan secara berjemaah
kakak ipar sy wt nia comel dan momoknye,, :D

Tuesday, January 17, 2012

sEsAL mEnduA.. ~klangit

cer dengar lagu ni.. best kan?? hehehehehehehehehe.......

Dulu..ku pandang diriku
kekasih yang setia
tak pernah berdusta
ooo

kini...aku mulai merasa
sedap hati mendua
perlahanku tinggalkan kamu

tapi...semakin jauh aku
semakin aku rindu
rindukan kamu
hooo

menyesal aku putuskan kamu
kerna ternyata aku tak mampu
menahan sisa azab cintamu
aduh aduh mana tahan batinku

mungkin
mungkinkah kita bisa
perbaiki semua.. kembali bersama
kerna semakin jauh aku
semakin aku rindu , rindukan kamu

menyesal aku putuskan kamu
kerna ternyata aku tak mampu
menahan sisa azab cintamu
aduh aduh mana tahan batinku

benar apa kau ucapkan dulu
takkan mudah ku lepaskan kamu
menyesal aku curangi kamu
aduh aduh tuhan tolong aku
ooo

Monday, January 16, 2012

sehari di giant...

promoter sebelah: selain part time ni, awak keje kat mane?
sy : petronas..
promoter sebelah : oooooooo.. jadik cashier ek??
sy: grrrrrrrrrrrrrrrrrr... (aku cun cenggini ko bagi jadik cashier je? ampeh btol!)

gambar hiasan.. :D

demi mencari sesuap nasi...

skang ni sy dah start keje part time during weekend.. buat sampling untuk fresh milk...  kat giant kota damansara.. kire berbaloi la.. keje pukul 12 tghari sampai pukul 8 malam.. dia bayar rm80sehari.. kalu penuh sebulan keje dah dapat rm640.. lepas installment persona.. kerja bukan susah sgt pon.. berdiri je kat situ kasi org test minum susu.. kalo agak2 takde org lalu, minum je sndiri.. huhuhuu.. makin gemok la sy.. belasah fresh milk free hari2..
susu segar~ terbaek dari ladang!! :D

hari pertama tu mcm hebat gak la.. sy dapat jual 26botol susu 1 liter and 10 botol susu 2liter.. sy balik awal ari sabtu tu sbb sy pon masuk awal.. pukul 6 sy dah balik umah.. ari kedua, sy masuk lambat sikit sbb akak tu pesan, stok tak banyak, masuk lambat pon takpe.. so tghari smpat gi knduri kawen umah sedare, lepas makan baru masuk keje.. pukul 4 sampling susu dah habis... yg boleh  buat sampling yg 2 liter je.. yg 1 liter takleh.. so, nak buat ape lagi kan? balik la tido.. hahahha~~

ramai org tanye.. kenapa sy kene keje part time? gaji keje petronas tak cukup ke? jawapannye~
TAK CUKUPPPPP!!!!

Thursday, January 12, 2012

someOne Says................

credit~ ppoc northern


kewll mann!! thumbs upp!!

mana oh mana.........perginya cinta......

bila masuk january, inilah tarikh yg selalu sy ingat.. 12 January~ hari ni suppose our 4th wedding anniversary.. waaaaaaaaaaaa... airmata jatuh berlinang2..... kami cume sempat selebrate 2 kali.. ntahlah dia ingat atau tidak.. tapi rasanya dia takkan lupa.. cuma bile tanya dia akan buat2 lupa.. EGOIS.. itu pasti!
recall ~ tarikh anniversary percintaan ialah pada 29 ogos 2001 ~ setiap tahun sambut tanpa gagal untuk 7 tahun.. bila kawen, tukar tarikh 12 january 2008 which is tarikh nikah ~ sempat selebret 2 kali je.. wondering huh?? becinta boley sampai 7 tahun, kawen 2 tahun je~ porak peranda..

jawapan klise sy ~ jodoh ade..tapi tak panjang.. dah Allah kata takat tu je, nak buat mcm mana..kan?? siapa kita tuk melawan takdir Allah..

skang ni alhamdulillah, sy dan dia ade kehidupan masing2.. sy tak putus bdoa dia bahagia dan berubah.. sy juga berdoa sy akan temui pengganti yang baik..boleh bimbing sy ke syurga.. mudah2an..

epilog cinta sy dan dia sudah berakhir.. cukup dia tau sy syg dia sampai mati dan cukup sy tau dia juga selalu syg sy.. wpon dia tak pernah sebut, dr cara dan perbuatan juga sudah ketara.. itu dah cukup baik.. alhamdulillah~ 

erkkkk.. boleh tuju lagu??~  (^__~)

kamu dihatiku selamanya~kris dayanti~
"may you have a wonderful life even there is no ME by your side.."
cry!! (T__T)

Tuesday, January 10, 2012

rApuh!


si somelll~ hafiyy

si comel is in da housee.... dany izz hafiy.. comel bangat nihh~
mummy n abahnya dtg rumah jalan2..so smpat la sy gomol2 jap..
da besoo dia.. rase cam baru jer lahir kan?? huhhuhu
ini gambo sy dan hafiy~ somel tak??
sape lagi somel.. nenek ke cucu?? :D

Monday, January 9, 2012

haruskah ku mati keranamu.....


Bagaimana mestinya…
Membuatmu jatuh hati kepadaku
Tlah kutulis kan sejuta puisi
Meyakinkanmu membalas cintaku

Haruskah ku mati karena mu
Terkubur dalam kesedihan sepanjang waktu
Haruskah kurelakan hidupku
Hanya demi cinta yg mungkin bisa membunuh ku
Hentikan denyut nadi jantung ku

Tanpa kau tau betapa suci hatiku
Untuk memiliki mu

Adakah keikhasan
Dalam palung jiwamu mengetukku
Ajarkan mu bahasa perasaan
Hingga hatimu tak lagi membeku

Haruskah ku mati karena mu
Terkubur dalam kesedihan sepanjang waktu
Haruskah kurelakan hidupku
Hanya demi cinta yg mungkin bisa membunuh ku
Hentikan denyut nadi jantung ku
Tanpa kau tau betapa suci hatiku
Untuk memiliki mu

Tiadakah ruang di hatimu untukku
Yang mungkin bisa ‘tuk kusinggahi
Hanya sekedar penyejuk disaat ku layu
Ku tlah menantimu hingga akhir masa
~::enjoy memang enjoy... tapi bile tibe2 teringat..terkenang.. airmata akan turun dengan laju... diiringi sedu sedan.. maka basahlah sekalian bantal dan selimut.... ya tuhan... sampai bile nk mengadap semua ni.....::~


esok kompom pi keje ngan mata bengkak!! (T..T)

Sunday, January 8, 2012

aroma ikan bakar wt personarians~wiewwww

sabtu 7 Jan... bebudak ni plan nak repeat makan ikan bakar kat jeram mcm aritu... tapi kali ni ade orang nak open table .. MISTA AMEN.. dapat bonus 8 bulan yaww.. so apelah sangat stakat nak blanje kawan2 makan kan... so, berkumpul lah kitorang hari tu... 18 bijik personarians~
ni mase kat tol ijok.. sy tak bawak kereta sy.. ajim yg datang amik kat rumah.. lately seriuss malas btol nak memandu.. so tumpang2 je la kan.. dont worry jim.. aku tuang minyak!! ajim pon onn sajer..  so yg kat atas ni gambo sy ngan SUZY ~ kereta si ajim.. :D
sampai sane cam biase lepak minum abc n layan air kelapa..
baby tu anak zamKL.. sy mmg suke budak.. n budak2 pon suke sy... sy memang dah patut ade anak kan?? waaaaaaaaaaaaaaa!!! yang belah kanan dan kiri tu abang2 macho personarians n kak long personarians,, pasal posing mmg championnzzz!!

minum petang kat tepi pantai ni ditaja sepenuhnya oleh din botak dan din persona.. fuhh terima kasih bro.. murah rezeki korang.. :D
sunsett..
lepas sunset masing2 gerak ke jeram,,,nasib baik dah booking.. penohhh!! kalau datang sekadar nak walk in, mmg takkan dapat makan la gamaknyerr... sampai sane table dah sedia ade.. gi solat dulu kat surau yg disediakan seblom event makan2 bermula.. :D

makan dengan penuh kushu' dan tawadduk masing2... pehhh sodapp..
makan pree la katekann...
lepas makan jalan2 tepi pantai posing2 maut.. ade banyak lagi gambo yg sy tak dapat dr kamere dorang.. nanti kalo dapat sy hapdet lagikk.. cer tgk gamba sy kat atas ni,, daahi benjol sebab kene gigit nyamuk.. adoiii!!
sy ezzi dan angah.. memang gile posing!!
kitorang gerak balik dalam pukul 10.. sampai umah dlm pukul 11.. time kasih ajim sbb anta sy balik.. time kasih mista amen, din botak dan din persona sbb blanje makan.. time kasih geng2 semua sbb selalu mnceriakan hari2 sy.. korang mmg roxxxx!! :D

kehilangan... T_T

hanya aku