Followers

u know my name, not my story.. you've heard what i've done, not what i've been thru.. so stop judging me! i'm sick of it..

ppoc ~ new year 2013

ppoc~ shah alam

ppoc~the journey

..AsSaLamMuaLaikum..
"tak jawab dose.."

Thursday, August 16, 2012

salam aidilfitri

sy ade banyak story tertunggakkk... hold dulu k... amik gambo ni dulu~ yiihaaaaa

kad raya digital jer tahun ni k~

Monday, August 6, 2012

pra~ lawatan PEKEAS

 untuk event amal ramadhan kali ni, seperti biase ppoc akan buat lawatan ke rumah anak2 yatim.. tujuan lawatan tu ialah untuk membantu serba sedikit pada mereka2 yg serba kekurangan menjelang raya.. jadi setelah bertungkus lumus, kami pon dapat rumah yg dicari iaitu 
PERTUBUHAN KEBAJIKAN EHSAN ASH-SHAKUR (PEKEAS) 
lokasi tempat ni kat bandar tasik puteri, rawang..

so sabtu lepas, beberapa orang event crew buat lawatan awal dlu ke lokasi kejadian.. nak tgk kat mane nak parking.. jumlah anak yatim dan kat mane kitorang nak masak2 tu... tak ramai pon yg datang dalam 15 orang termasuk yg bawak bini dan anak2...

kat sane kitorang berjumpe dengan penyelia rumah tersebut dan tenaga pengajarnya..byk info yg kitorang dapat dr rumah tersebut iaitu jumlah bilangan pengajar dan barang2 keperluan mereka..
sambil2 tinjau kawasan, kitorang bincang gak pasal itinarary serta perjalanan program itu nanti..
berkemungkinan besar kami juga akan menggunakan surau firdaus yang berdekatan untuk buat program selain menggunakannya untuk sembahyang jemaah bersama-sama.. :)
ini la muke2 event crew tahun ini.. :)
banyak gak mende yang nak dibincangkan... lama dok kat situ sampai petang.. dengan panas teriknya lagi.. adoii mmg menguji kesabaran berpuasa.. :(
kitorang jugak sempat melawat anak2 yatim.. mase kitorang datang tu dorang takde buat ape pon.. tengah tengok doraemon...

so, berkat kerjasama semua crew hari tersebut, banyak agenda dan aktiviti yang telah dibincangkan.. insyaallah event bersama anak yatim ni akan diadakan pada 11 Ogos 2012..

Wednesday, August 1, 2012

TT jelajah sahur PPOC~

tt jelajah sahur ni memang akan dibuat setiap tahun.. tahun ni sy terlibat sebagai "event crew" ppoc.. so secara tak langsung sy akan terlibat ngan event2 yg akan dibuat..
so selepas di undi, tt jelajah sahur akan dibuat di dangau rumbia kota damansara..  dekat ngan umah sy.. untongglaaaa~

ini konvoi persona dr tesco ampang.. memang port berkumpol kat sane~
yg kat atas belah kanan tu abg poji~ head of region (central)
ini geng2 yg hadir
ini kawan2 sy!yeayy!!
sebagai host, sy bertanggungjawab tuk booking tempat, susun atur table dan amik attendance tuk malam tu.. sy bawak omottt!! sebab budak2 ni sebok benauu nak jumpe omot.. yang heran nye baik plak dia malam tu.. dok atas meje langsung tak lari.. seronok kot tgk ramai2 orang pelok dia amik gamba.. :D
malam tu ade sorang member nak surprisekan kawan dia.. bli kek sebijik.. sempena besday si kawan... bleh plak kawan tu tak datang,,, terpakse la omot replace... hehehe
happy besday omott!!
sangat meriah.. ade la dalam 70 bijik persona kott... team dr tpcc pon dtg support event.. 
bestnyerrr~
ini kek.... sodapp oii...
ppoc and tpcc team.. 

event habis pukul 4 pagi seperti yang dijangkaa.. meriah bangattt... besh beshh!! tak sabar nk tunggu event berbuke poser plakk... :)
~you guyss roxxx~

kehilangan... T_T

hanya aku