Followers

u know my name, not my story.. you've heard what i've done, not what i've been thru.. so stop judging me! i'm sick of it..

ppoc ~ new year 2013

ppoc~ shah alam

ppoc~the journey

..AsSaLamMuaLaikum..
"tak jawab dose.."

Friday, February 22, 2013

AutoShow Dataran Merdeka ~ Metro!

autoshow ni diadakan pada 14 Februari yang lalu kat Dataran Merdeka.. sy keje hari tersebut seperti biase la kann.. lepas keje baru gerak ke sane.. sampai sane parking pon dah takde so blasah je la parking merata2.. panas beda'ah kat sane so lepas jalan2 jap lepak minum kat mamak yang berdekatan..
ade banyak gak kete yg join otoshow tu. ppoc hantar satu wakil je si afifi cobra.. yg lain2 tu takmo masuk sy pon trak pasti sebab ape...
so seperti biase sampai sane berposing la.. nampak ramai budak2 neo.. so sy budget kompom anak buah sy yg bawak neo tu poin join same... skali bile kol mmg kompom ade kat sane.. posing2 jap ngan kete dia..
hari panas terik mnyebabkan sy tak selesa.. sy dah le balik keje ngan sweater bagai kan.. so pusing2 kejap dalam sejam.. posing sane sini...
bersame bodigad ppoc.. jejaka idaman malaya
untie dan anak2 buah.. cam sebaye kan? hahahahh
pose di mana2
gedik sangat...
 the creww
budak2 roger yg ppoc dapat best car club gathering... fuiiyoo.. 

nak blanje piala sikitttt.....
congratoo guyss!!

Thursday, February 21, 2013

my niece engagement

11 february 2013 anak buah sy bertunang.. yg dimaksudkan adalah anak buah yang paling rapat ngan sy.. evana syireen.. alhamdulillah jodohnya ngan kwn sy plak.. si hazrul amin.. skali je sy bawak pi majlis kenduri kawen, trus bertemu jodoh...  alhamdulillahhh..
 
so majlis diadakan di rumah kakak sy yg ke2- bukit beruntung, rawang selangor.. buat kat sane sbb umah sane besar dan halaman juge besar... so memandangkan tarikh 11 februari tu jatuh hari isnin, hari ahad kitorang dah berkampung kat sane... 
familiA
tengah bersiap2..

tema majlis kali ni PURPLE... seperti biase urusan barang2 hantaran adalah di atas batu jemala sy... ekceli hantaran2 dia ni sy dah start buat sebulan yang lepas... pelan2 kayuh bak kate org.. so takde la kelam kabut... hantaran 11 dr pihak ppuan berbalas 9 dr lelaki.. 
susun dan susun..
antara hantaran2nya... tak tido malam gak la sy mnyiapkan semua gubahan2 hantaran ni..

mjlis sepatutnya bermula selepas zohor tapi pihak lelaki sampai lambat.. keluarga dia dtg dr mcm2 negeri.. ade dr kuala kangsar, sg petani, shah alam dan sebagainye.. so dekat pukul 3 lebih baru smpai.. alhamdulillah majlis berjalan dengan baik... agak ramai yg datang dr pihak lelaki.. ade 5 mpv dan satu kereta.. mmg penuh padat rumah...
pestaim plak tgk adat org perak ni lepas da selesai bincang-bincang, lepas sarung cincin keluarga lelaki yang salam si bakal pengantin ppuan sume kasik duit... wahhh untong laaa member...
bakal mak mentua beliau
kitorg2 dok kt tangga jer.. mngintai2.. hehe
lepas keluarga lelaki balik, sy bawak budak2 berdua ni pegi outdoor.. saje2 la kann... kasi meriah gambo.. sgt multitasking la sy ngan buat hantaran, planner, camerawoman bagaii.. kannn..:p
alhamdulillah, berjaya sy mnyatukan seorang kawan dan anak sedare sy..
semoga kekal hingga jinjang pelamin..:)


Wednesday, February 20, 2013

busy-nesss!!

i got a lot of things to write but i am 
SUPER DUPER BUSY!!
sorry guysss...

sabar yerr!!

kehilangan... T_T

hanya aku