Followers

u know my name, not my story.. you've heard what i've done, not what i've been thru.. so stop judging me! i'm sick of it..

ppoc ~ new year 2013

ppoc~ shah alam

ppoc~the journey

..AsSaLamMuaLaikum..
"tak jawab dose.."

Monday, May 27, 2013

morning drive n picnic ~hutan lipur lentang

it was suppose to be morning drive and picnic.. tapi sy tak join la morning drive tu.. malas nk bangun pagi2 subuh alip memandangkan ahad je la sy bleh bangun lambatt.. kannnn...

morning drive ke genting highlands.. pukul 6 pagi berkumpul kat genting sempah untuk solat berjemaah dan terus ke genting highlands.. dorang lepak breakfast kat atas tu seterusnya berposing2... 
sy gerak dari rumah dalam pukul 11 pagi.. singgah pasar minggu beli nasik lemak 20 bungkus.. sebab picnic port luck kannn.... tak best plak kalo dtg tak bawak pape.. konvoi dengan aemy dan yang ashraff dari tol gombak terus ke hutan lipur lentang... 

kebetulan sampai hutan lipur lentang serentak dengan mereka2 yang turun dari genting.. yay!!
ramai gak.. tak kire plak berapa bijik kereta.. event ni combine bersama crew kuantan...
banyak makanan dan ramai yg datang bersama keluarga masing2.. meriah
hahaha terima kasih kat org yang candid yeaa!
dis is ohsemmmm guyss
ade barbeque jugakk
abam2 besar ppoc
makan dan mandi manda smpai pukul 4 petang sebelum bergerak pulang
posing sakan !! ramaii kannnn.. 
tt cendol satu kali sebelum balik ke umah masing2... memang bestt okk!! 

thumbs up!!


fast and furious 6 ~ thumbs up!!

cerita yang memang di tunggu2.... suppose keluar kat panggung 24 May 2013.. tapi kawan sy dapat tiket awal sehari.. advance show katernyaaaa.. apelagi.. cargass!!!
nampak cam kete sy an an an an an ??? :p

hamekkk.... geng2 sy menyerang panggung wayang untuk fast and furious 6!!
here we are!!! cerita memang sangatt besttt.. tapiiiiii...
saya memang pantang kalau org sebelah sy bercakap  mase tgh tengok wayang... 
sepanjang movie ok!! demmit...
kene tgk lagi skali!!



Wednesday, May 15, 2013

movie marathon~

lately memang giler tgk movie.. asal ade pree, kompom pegi movie.. movie paling baru tgk oblivion, iron man dan vehicle 19.. antara 3 ni ironman paling best.. yang lagi 2 tu ala2 je.. lokasi tengok movie kat wangsa walk.. senang sbb kat tengah2.. kawan2 pon senang datang.. tengok ramai2 happening skit

motip tengok cite ni ialah terpengaruh ngan tom cruise yg ensem
ironman plak memang kompom la kene tengok kan.... ditunggu2..
tengok vehicle19 plak sebab ade paul walker.... adoiii ensemnyaa...

skang ni tak sabar nak tunggu cite fast and furious 6..lambatnyeee ponnnnnn!!

besties wedding~ zack and diana

salah sorang dr kawan karib kitorang yg selalu kesane kemari bersame2 telah pon menamatkan zaman bujangnye,, tahniah utk encik zack dan puan wifey.. sgt gojes di hari persandingan.. 
tahniahh.. cepat2 dapat baby tauuu~

cakes!

looking forward for this cake! mane nak carik?

Monday, May 13, 2013

mothers day with my familia

sambutan hari ibu ni dianjurkan oleh anak2 buah2 sy.. surprise kononnya.. dorang pukul 2 dah keluar dan sy diarahkan untuk bawak ibu2 ke lokasi kejadian dalam pukul 5.00 petang.. lepas asar..
secara tak sengaja sy pon tergolong dalam kategori ibu2.. ibu yang tak berapa nk ibu sangat la kannnn...

lokasi kejadian : steamboat ketam village
the waterfront, desa park city

sampai sane budak2 dah ready ngan belon2 bagai... meriah yaww!! 
walaupon event last minute ramai yang participate.. meriah dengan kehadiran budak2 kecik.. tempat pon cantik dengan pemandangan yang cantik. sesuai utk event keluarga.. 

thumbs up untuk anak2 buah dan terima kasih sebab belanje makan serta kek secret recipe peberet sy yg mabelessss.. :)

utk arwah mak.. hajah norma haji amin.. hanya sepotong doa yang mampu adik kirimkan,, juga puan hasnah dollah.. doa zilla sentiasa dan masih mengiringi mama.. juga utk ibu2 lain di seluruh dunia,, selamat hari ibu... 

official mega tt ppoc ~ 2013

official mega tt kali ini diadakan di monumen alaf baru putrajaya.. tarikh 30 April 2013.. hari isnin sebab selasa tu cuti hari buruh 1 May kan...

so disebabkan sy kerja sampai 8 malam, sy direct dr opis je menuju ke putrajaya.. suppose konvoi ngan budak2 damansara tapi sy terlambat.. mintak dorang gerak dulu.. sy kejar di belakang.. kejar tak jauh pon smpai kelana jaya dah jumpe geng tu.. so stop jap kat puchong gateway n terus ke sane.. sampai sana dah ramai yang menunggu.. agak kagum bile kekuatan crew yang datang berjumlah lebih 130++..  sampai ade polis peronda datang kat kitorang sebab ingat ade rusuhan.. 

congratulations untuk semua crew sebab bagi kerjasama yang baik.. 
layan gambar ekkkk!!! 

event habis dalam pukul 1 pagi... biasanya lepas event mega tt ni ade pegi makan2.. tapi kalo dah 130 bijik kete pukul bape plak nak dapat makan kannn.. so kitorang rase lebih sesuai pegi makan sendiri2 jer.. perot pon dah berkeroncong.. cargass!!!

kehilangan... T_T

hanya aku