Followers

u know my name, not my story.. you've heard what i've done, not what i've been thru.. so stop judging me! i'm sick of it..

ppoc ~ new year 2013

ppoc~ shah alam

ppoc~the journey

..AsSaLamMuaLaikum..
"tak jawab dose.."

Tuesday, July 30, 2013

2min2fame ~ grand finale :)

event crew ppoc dapat ticket VIP untuk attend grand finale 2min2fame kat GICC Genting Highlands. Mulanya sy malas nk pegi memandangkan event start pukul 8.30 malam, bulan Ramadhan plak tu skang ni kan.. byk bnde nk difikirkan.. nak buka puasa kat mana.. nak pegi naik ape.. memandangkan keadaan tayar kete sy yg agak kritikal tu...
tapi biase la, budak2 ni punya racun sy takleh nk elak.. sampai ade yg sanggup datang amik kat umah, blanjer buka pose dan sebagainya.. so, i have no choice .. pegi je laaa..
salah sorang crew ppoc datang amik sy kat umah pukul 4.00ptg.. direct ke BHP gombak.. budak2 lain da tunggu kat sana.. ingatkan tak ramai,, rupanya ramaiii....
gerak naik ke genting dan stop kat batu berhayun untuk buka puasa.. walaupon sy dah selalu naik gebting, ni la baru pestaim sy tau batu berhayun tu.. haha.. so kitorang bentang tikar n buka kt sini reramai.. sumpah sejukk.. masing2 makan sambil menggigil.. memang hebat la sape yg sejes nak buka pose kat sini.. kannn.... hahahha
sebelum buka posing bagai nk rak.. fefeling kat obersi..
sampai GICC dalam pukul 8 lebih, lepas parking kitorang pon masuk dalam tu.. tgk datok ac mizal, sattiya ngan sorang lagi cine tu jadi pengadil.. 
ade show yang happening n ade show yg boring. sy tengok 5 ke 6 show je pastu sy dah ajak calisto keluar.. haha.. dr lepak dlm tu elok lepak starbucks.. kan?kan?.. ingatkan kitorang je keluar, rupa2nya semua ikot bontot kat blakang... :p
lepak starbucks minum2 jap dalam pukul 11 lebih kitorang pon gerak turun.. gerak turun masing2 smua merembat... sy dah biase naik kete laju2 so biarkan je la kannn... asalkan dorang bahagia dan sy selamat.. sampai umah dlm pukul 12 lebih..

terima kasih banyak kat calisto dtg amik dan hantar sy kat umah.. :)

No comments:

kehilangan... T_T

hanya aku