Followers

u know my name, not my story.. you've heard what i've done, not what i've been thru.. so stop judging me! i'm sick of it..

ppoc ~ new year 2013

ppoc~ shah alam

ppoc~the journey

..AsSaLamMuaLaikum..
"tak jawab dose.."

Thursday, July 11, 2013

unplanned PENANG.... again!! :D

lepas wedding fuza di monterez, sy dan seorang anak buah sy direct ke penang.. kakak sy sekeluarga mmg dah ade kat penang.. so sy dah siap disewakan bilik hotel kat d'feringghi hotel n restaurant.. so sape takmo kan.. cargassss!!
gerak ke penang dr damansara dalam pukul 8 malam.. sampai penang pukul 11.. 3 jam memandu.. sampai penang sy tak terus ke hotel tapi lepak ngan budak2 ppoc islander.. makan char kuey teow paling best kat penang katernyaaaa.... so gerak balik ke hotel dalam pukul 1am... teruss tidooo..
 
ahad pagi kitorang breakfast tepi pantai ramai2.. tenghari sy ke Kulim sekejap untuk attend wedding salah sorang crew northern.. citer wedding sy masukkan kat eentry lain k.. :p 
 
balik dr wedding sy direct ke uitm permatang pauh dan jalan2 ngan family kakak sy.. malam baru patah balik ke feringghi.. jalan2 hard rock penang dan flea market.. :)
 walaupon gambo kat hard rock penang ni dah melambak2, seboleh2 nk bergambor lagi.. :)
flea market yang meriah... tapi frankly speaking mahal giler barang2 kat flea market ni.. tak berbaloiii rasenyaa..harga yang diorang markup mmg betul2 untuk pelancong...
 
isnin pagi.. abang ipar sy dan anaknya yg sulong dah balik kl dlu.. bnyk bnde nk settle.. sy, kakak sy dan sorang lagi anak buah balik lambat sikit.. nak jalan2 dlu.. 1st skali cari jerukk... nyummnyummm
Nampak ultraman tepi jalan pon nk benti.. pe motip tatau la.. hehe
then ke bukitt benderaaa.. ini kali ke2 sy sampai ke bukit bendera, pestaim mase darjah 6 dulu,. hehe
dari puncak bukit bndera tak nampak ape sangatt sebab jerebu tengah terukk,,
sangatt best naik tren yg agak curam railnye tu.. dok depan skali plak tu... haha
 
 
lepas pusing2 bukit bendera lebih kurang, kitorang turun.. nak pi cari pasemboqqq..
padangg kota jommmmsss!! hambekkkk makann selagi bolehhh..
lepas makan trus shoooottt balik KL...


No comments:

kehilangan... T_T

hanya aku